Τρόποι Αποστολής & Μεταφορικά

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε ολόκληρη την Ελλάδα με δύο τρόπους ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας:

 • Με την εταιρεία ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα) για παραγγελίες 0-5 kg, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες.
 • Με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία για παραγγελίες από 5kg και πάνω, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες.
 • Με μεταφορική εταιρεία της δική σας επιλογής. Σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της εταιρείας που επιλέξατε και σας χρεώνει με επιπλέον κόστος 1,61€ +ΦΠΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατευθείαν στο πρακτορείο. Τυχόν λανθασμένη καταχώρηση εκ μέρους του Πελάτη και ως εκ τούτου λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την εταιρεία μας, αλλά τον Πελάτη. Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά από τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά τη σχετική ειδοποίηση από το μεταφορέα, η εταιρείας μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.

 • Επιπλέον, υπάρχει και η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας αυτοπροσώπως από την έδρα της Εταιρείας: Χάλκης 32, Πυλαία, Θεσσαλονίκη, T.K. 555 35.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καλέστε μας στο 231 032 0059 ώστε να σας περιμένουμε.

Οι παραδόσεις με μεταφορικη εταιρεία γινονται επί του πεζοδρομίου, δηλαδή στην εισοδο του καταστήματος ή της πολυκατοικίας σας.

Η Tzambas δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας.

Πριν προχωρήσετε σε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας προτείνουμε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους χρήσης. Σε αυτούς αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας αγοράς όπως και της αποστολής της παραγγελίας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο αναγράφει αναλυτικά τα στοιχεία της παραγγελίας σας, όπως και τα προσωπικά στοιχεία που δηλώσατε. Αφού ξεκινήσει η παραγγελία, θα λάβετε και ένα ακόμα e-mail, το οποίο θα αναγράφει τα στοιχεία της κάθε παραγγελίας και την ημερομηνία που αυτή στάλθηκε.

Έξοδα αποστολής-μεταφορικά

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο Σύνολο του καλαθιού αγορών και με βάση αυτά προκύπτει το τελικό ποσό πληρωμής. Τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας θα εξαρτηθούν από τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε.

 

Οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

 

Α) Παραγγελίες βάρους 0-5kg (μέσω ΕΛΤΑ Courier/Πόρτα-Πόρτα)

Είδος παραγγελίας Κόστος για όλη την Ελλάδα
βάρος 0-2kg 2,42€ +ΦΠΑ
βάρος 2-3kg 3,10€ +ΦΠΑ
βάρος 3-5kg 3.63€ +ΦΠΑ

B) Παραγγελίες βάρους 5kg και άνω (μέσω δικής μας συνεργαζόμενης εταιρείας μεταφορικής)

Είδος παραγγελίας Κόστος Αθήνα Κόστος Ηπειρωτική Ελλάδα Κόστος Νησιωτική Ελλάδα
βάρος 5-10kg 5,24€ +ΦΠΑ 6,04€ +ΦΠΑ 7,25€ +ΦΠΑ
βάρος 10-20kg 7,25€ +ΦΠΑ 8,05€ +ΦΠΑ 10,80€ +ΦΠΑ
βάρος 20-30kg 7,66€ +ΦΠΑ 10,47€ +ΦΠΑ 13,30€ +ΦΠA
βάρος 30-50kg 11,29€ +ΦΠΑ 18,03€ +ΦΠΑ 23,79€ +ΦΠΑ
βάρος 50-85kg 16,12€ +ΦΠΑ 22,98€ +ΦΠΑ 35,48€ +ΦΠΑ
βάρος 85-250kg 20,97€ +ΦΠΑ 34,99€ +ΦΠΑ 56,44€ +ΦΠΑ
βάρος 250-500kg 41,94€ +ΦΠΑ 69,98€ +ΦΠΑ 101,99€ +ΦΠΑ
βάρος 500-750kg 62,91€ +ΦΠΑ 104,97€ +ΦΠΑ 152,39€ +ΦΠΑ
βάρος 750kg και ανω 83,88€ +ΦΠΑ 139,96€ +ΦΠΑ 185,07€ +ΦΠΑ

 

Γ) Παραγγελίες βάρους 5kg και άνω (μέσω εταιρείας μεταφορικής συνεργαζόμενη με τον πελάτη)

Παράδοση σε μεταφορική της επιλογή σας:

Στην περίπτωση αυτή, η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογή σας με κόστος 1.61€ + Φ.Π.Α. ανεξαρτήτου βάρους.

Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση εκ μέρους του Πελάτη και ως εκ τούτου λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αλλά τον Πελάτη. Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά από τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά τη σχετική ειδοποίηση από τον μεταφορέα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση. 

** Τα μεταφορικά είναι δωρεάν σε παραγγελίες άνω των 50€ +ΦΠΑ στη Θεσσαλονίκη και αποστέλλονται με οχήματα της εταιρείας μας.

** Οι παραδόσεις με μεταφορική γίνονται με παράδοση επί πεζοδρομίου.

** Πληρωμή με αντικαταβολή είναι εφικτή για παραγγελίες μέχρι 5kg για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα με επιπλέον κόστος 2.02€ + ΦΠΑ.

Υποχρεώσεις χρήστη

Όλοι ανεξαιρέτως οι χρήστες του ιστοτόπου https://tzambas.gr αποδέχονται ότι δεν θα τον χρησιμοποιούν για δημοσίευση, αποστολή, διαμοιρασμό με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου το οποίο:

 • είναι απειλητικό, παράνομο, προσβλητικό, βλαβερό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, λιβελογραφικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, χυδαίο
 • αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου τρίτου, εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις και δείχνει εμπάθεια
 • δύναται να προκαλέσει βλάβες σε οποιονδήποτε ανήλικο με κάποιο τρόπο
  δεν δικαιούται να μεταφερθεί ή μεταδοθεί σύμφωνα με τους νόμους ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις
 • παραβιάζει κάποια ευρεσιτεχνία, εμπορικό μυστικό, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων
 • περιέχει ιούς λογισμικού ή κώδικες, προγράμματα ή αρχεία που έχουν αναπτυχθεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υπολογιστών
 • αποσκοπεί στη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων οποιουδήποτε χρήστη.

 

Κάθε μορφή περιεχομένου τέτοιου είδους παραβαίνει ηθελημένα ή αθέλητα την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής.

Περιγραφή προϊόντων

Υποχρέωση αλλά και κύρια φροντίδα μας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα της Tzambas και που αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς. Παρόλα αυτά, μπορεί κάποια προϊόντα να εμφανίζονται στην οθόνη της συσκευής σας ελαφρώς διαφορετικά ως προς το μέγεθος, το χρώμα και την υφή σε σχέση με την πραγματικότητα.
Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν δεν συμπεριλαμβάνεται και ο ανάλογος ΦΠΑ, 6% ή 24%. Η τελική τιμή με ΦΠΑ υπολογίζεται και αναγράφεται αυτόματα στο Καλάθι Αγορών, κατά τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Τιμές προϊόντων

Οι τιμές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες, ενώ το https://tzambas.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων του χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Ωστόσο, μετά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας υποχρεούται να σας αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του κατά το χρόνο της παραγγελίας.